3D Fotók

Honnan jött, hogy 3D fotózzak?

Ez egy csodálatos világ. Én akkor jöttem rá, mikor még egy fotósboltban dolgoztam. Nézegettem az elrontott igazolvány képeket, melyek nem lettek még szétvágva.
Négy kép egymás mellett, négy perspektíva, mivel négy kép készül egyszerre négy külön aknában külön objektível. Ráadásul épp annyira vannak közel egymáshoz, mint a szemünk.
Hoppá, gondoltam. Akkor ez olyan mint a látásunk. Sokáig nézegettem, kancsalítottam. Végül bejött!

ELÁJULTAM!


Mondhatom, csodálatos világ. Mintha ott lennék a helyszínen. nagyon ajánlom mindenkinek. Sajnos később jöttem rá, hogy nem találtam fel semmit. Ennek már történelme van! Lássuk!
Én imádom!

Egy kis segítség!

Keresztezett nézés módszer:

Ez a technika megfelel egy kiadós szemtornának. A papíron vagy képernyőn elottünk levő képpárt 'keresztirányú nézéssel nézzük.
Ehhez többnyire azt ajánlják, hogy szemünk és a képpár között nézzünk mindkét szemünkkel egy adott pontra (pl. az ujjunk hegye), majd közelítsük ezt a pontot az arcunk felé, egészen addig, míg a háttérben levő képek fedésbe kerülnek és kialakul a 3-D kép.

Türelem! Nem győzöm hangsúlyozni. Ha egyszer bejön, akkor egy csodálatos világban találjuk magunkat. Ez nem humbuk. Ez tudomány. Bővebben olvashatunk róla a történelem oldalon.

Sok sikert!

(Az emberiség csak kevesebb, mint 5%-a nem képes térlátásra)

Történelem

Témák