Quis ego sum?

Ki vagyok én? Embert barátjáról, engem weboldalamról..

Miről is szól ez az oldal?

Ez az oldal azért jött létre, mert szeretném azt a sok dolgot kiadni magamból, ami bennem összegyűlt évszázadok alatt. Megosztom, minden arra fogékonynak azokat a gondolatokat, amelyek nekem boldog perceket okoznak, elgondolkodtatnak.

Ez egy magán oldal ahol azok a tartalmak szerepelnek melyek engem foglalkoztatnak, és azt akarom, hogy egy helyen legyen. (rossz a memóriám).Tudom, hogy sok vicc, meg bölcselet található a neten, de ezek nekem a kedvenceim, és a bölcseleteket magam is megtapasztaltam, azok szerint élek.

Egy családcentrikus boldog kétgyermekes családapa vagyok. Ez büszkeséggel tölt el.

Szeretném, ha még sok ilyen ember lenne a világon. Főleg az ismerőseim között. Ez az oka hogy megosztom azokat a tanokat, a partnerkapcsolat építése, és a gyereknevelés rejtelmei terén, melyekkel a párom tett elém. Ez úton is szeretném megköszönni neki. Büszke vagyok rá. A legcsodálatosabb ember a világon.

Grafikai tudásszintemet autódidakta módon szereztem. A rajzolás szeretete, gyermekkorom óta kísér. a jelenlegi szintemet könyvekből, és a neten található rengeteg segítségből merítettem.

Az oldal nincs kész és nem is lesz amíg élek!